Despre noi

Metodele moderne de diagnosticare și tratament al bolilor cardiovasculare în centrul nostru de cardiologie asigură o eficiență și siguranță ridicată pentru pacienții de orice vârstă.

Încredințează-ne îngrijirea celor dragi!

Cardiologia este una dintre cele mai dinamice specialităţi din medicină, existând acum posibilitatea unor diagnostice complete, detaliate, bazate pe folosirea celor mai moderne mijloace de investigare. Majoritatea patologiilor cardiovasculare pot fi evaluate astăzi corect şi complet în regim ambulator, dacă există dotarea şi expertiza necesară.

Tratamentul adecvat este un drum al carui prim pas este diagnosticul corect. Noi Vă oferim exact acest lucru. Cu medici de prestigiu şi cele mai moderne mijloace de investigaţie, realizăm evaluări complexe ale structurii şi funcţiei cardiace pentru a asigura pacienţii noştri care vor lua deciziil ulterioare corecte.

Prof. Dr. Nicolae Ciobanu doctor habilitat în medicină Șef al Departamentului de cardiologie funcțională

Centrul nostru de cardiologie oferă o abordare personalizată în tratamentul bolilor cardiovasculare, folosind tehnologii avansate și metode inovatoare pentru a ajuta fiecare pacient să-și refacă sănătatea și calitatea vieții. Datorită specialiștilor experimentați și a abordării integrate în îngrijire, centrul nostru de cardiologie este un partener de încredere în lupta împotriva bolilor cardiovasculare, oferind un nivel ridicat de asistență medicală și suport la fiecare etapă a căii către sănătate.